top of page

Interview med business angels formand 

                        Interview med Business Angels formand Mads Pauli

 

          Spørgsmål om Business Angels i forhold til iværksættere

          Navn: Mads Pauli Bestyrelsesformand, Business Angel Syddanmark

 

          Er der minimumskrav som skal være opfyldt, før du som Business Angel ønsker arbejde videre med en investeringscase?

 

Nej, det er der egentlig ikke. Vi har en bred vifte at investorer med forskellig baggrund og midler til investering. Så har du en gennemarbejdet case, vi vores administrations selskab kigge på det. Herefter vurderer de i samarbejde med bestyrelsen, hvilke cases der er mest interessant i forhold til en præsentation foran investorerne på vores møder.  

 

Hvordan forbereder en iværksætter sig bedst muligt til mødet med Business Angels?

 

Man skal have lavet en gennemarbejdet businessplan. EN businessplan skal indeholde en beskrivelse af bl.a. markedsmuligheder, konkurrenter, økonomi, en vurdering af hvad pengene konkret skal bruges til og en realistisk vurdering af egne evner og hvor man i givet fald har brug for hjælp eller kompetencer der kan hjælpe virksomheden. Endelig er det altid en gos idé at have tænkt EXIT scenariet igennem – altså hvordan forestiller man sig, at investoren på et tidspunkt kommer ud af virksomheden igen, hvis tingene går som man forventer.    

 

Hvad er dit bedste råd til iværksættere som ønsker at rejse kapital ved at få en eller flere Business Angels ind i deres virksomhed?

 

          Hvis vi snakker iværksættere på det være realismen om egne evner. Kig på dig selv og find ud af,                              hvilke kompetencer den ideelle samarbejdspartner skal have. Har man en god idé så hver ikke bange for at afgive ejerandele for at få de rigtige ressourcer ind i virksomheden, det er trods alt  sjovere at eje lidt af meget end meget af ingenting.    

 

 

bottom of page