top of page

Investeringer

Wallmob: fra 0-100 mio. kr. på 1,5 år med business angel

Siden 2010 er flere hundrede virksomheder præsenteret på investormøder i Business Angels Syddanmark. Mere end 50 innovative virksomheder har fået tilført kapital.

Eksempler på virksomheder

Unicontrol 

2 mio. kr. fra robotinvestorer i Odense efter investormøde i Business Angels Syddanmark. Unicontrol omsætter 3 år efter stiftelsen for over 30 mio. kr. med en indtjening på 7,9 mio. kr. i 2021.

Proxima-Centauri 

1 mio. kr. fra investor efter investormøde i Business Angels Syddanmark. 

10 mio. kr. til Green Hydrogen Systems 

Som opfølgning på investormøde i Business Angels Syddanmark fik GreenHydrogen.dk Aps sikret kapitaltilførsel på 10 mio. kr. fra ny ekstern investor (børsnoteret 2021 med markedsværdi på ca. 3 mia. kr.)

Inrotech 

5,5 milloner kroner til robotvirksomhed efter investormøde i Business Angels Syddanmark. Inrotech er verdens førende i automatiske mobile svejserobotter.

 

Wallmob

Ny Vejle-rekord: Startup solgt for ca. 100 mio. kr. på under to år med 6,6 mio. kr. fra lokal business angel. Salget af Wallmob skete til norske Visma. Wallmob blev præsenteret i Business Angels Syddanmark.

https://www.youtube.com/watch?v=wZ4qoL_1Q0E 

Holy Bean

Sine Klejs Green og Bo Nielsen har sammen skabt et nyt mikro-kafferisteri i det ny-renoverede Aarup gamle elværk. De nye rammer har sammen med 1 mio. kr. fra lokal investor i Business Angels Syddanmark skabt den ønskede platform for vækst. Sine og Bo pitchede for foreningens investorer i marts 2017 og allerede i juni 2017 var investeringen sikret. Se nærmere om dette spændende kaffe-koncept på www.holybean.dk 

 

Fine Nordic 

Fine Nordic i Jelling har konceptudviklet sig frem til et innovativt og perspektivrigt kildevandskoncept med internationalt potentiale. Founder-teamet pitchede meget overbevisende for foreningens investorer i marts 2017 og allerede samme måned kunne investeringsrunden lukkes med kapital fra en af foreningens investorer. Se nærmere om virksomheden www.finenordicwater.com    

 

Audiocase 

Transportable bluetooth højtalere til forbrugermarkedet – pitch hos Business Angels Syddanmark i januar 2017 resulterede i afsluttet investeringsrunde i juni 2017 med to investorer fra foreningen. Se nærmere om virksomheden på www.audiocase.dk 

 

Cool4Sea Holding

Energiudnyttelse for fuld udblæsning – udvikling af innovativt system for udnyttelse af varmeenergi i kølevandet fra skibes hoved- og hjælpemotorer. Founder-teamet fra Svendborg pitchede hos Business Angels Syddanmark i november 2016 og kunne allerede i maj 2017 byde investor fra foreningen velkommen i ejerkredsen. Bliv begejstret på www.cool4sea.com

 

BRICPro 

Koncept baseret på formidling af outsourcing-ydelser til Kina og Indien inden for møbler, tekstil og brugsgenstande. Stærk og målrettet pitch hos Business Angels Syddanmark i august 2016 og investeringsrunden lukket succesfuldt i december 2016 med kapital fra investor fra Business Angels Syddanmark. Lær mere på www.bricpro.com

 

Green Steel 

Maskinfabrik fra Haderslev med innovativt nyt koncept til den spåntagende industri fandt investor fra Business Angels Syddanmark efter pitch. 

DuKaPc

Hør her hvordan virksomheden DuKaPc fik tilført kapital fra nye investorer http://www.youtube.com/watch?v=U0npSBTLmxs

 

Scape Technologies

Investor fra Business Angel Syddanmark investerer i Scape TechnologiesRobotvirksomheden i Odense har VW og Volvo blandt kunderne. Børsnoteret 2018.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=533336846749233&set=a.533336823415902.1073741841.479032142179704&type=1&theater

 

WriteReader

Har lanceret en videnskabelig funderet app, der lærer børn at læse gennem meningsfulde skriveaktiviteter. Efter lancering har WriteReader høstet en stribe priser og bruges allerede i 500 børnehaver. Konceptet er på vej ud internationalt med syddansk business angel og Egmont. 

GoLoo

Virksomheden fik tilført kapital efter investormøde i Business Angels Syddanmark. GoLoo har udviklet nyt produkt til hospitaler og plejehjem med besparelser af ressourcer og bedre hygiejne. Prisbelønnet af Videnskabsministeriet med internationalt patent.

bottom of page