Business Angels gentager succesen 

 

Den 15. november 2017 afvikler vi et større heldagsarrangement i tæt samarbejde med to af vores partnere nemlig Invest in Odense og NORDEA Bank – arrangementet forventes at tiltrække i alt 150 gæster.


Business Angels Syddanmark vil gentage den succesfulde Masterclass fra 2013 for nye investorer med den erfarne investor Søren Hougaard som underviser og afsluttende med et normalt investormøde, hvor 3-4 kapitalsøgende virksomheder vil pitche for deltagerne og opnå direkte feedback fra et til formålet udpeget panel af erfarne engle. 

 

Parallelt med masterclassen vil Invest in Odense afvikle pitchtræning for opstartsvirksomheder indenfor robot- og droneteknologi og også slutte dagens program af med pitch for investorer fra Invest in Odense’s investornetværk.   

 

Arrangementet - som slutter af med en lettere anretning og et glas vin for alle 150 deltagere - afholdes i Odense.

 

Der forventes en god pressedækning omkring arrangementet.

 

Antallet er pladser til masterclassen er maksimeret til 60 og heraf er 10 pladser reserverede til helt nye potentielle investorer/medlemmer af foreningen. Potentielle nye investorer/medlemmer af foreningen er velkomne til at kontakte Business Angels Syddanmarks forretningsfører m.h.p. afklaring af mulighederne for deltagelse.

Se inviationen her

Presseomtale: https://www.fyens.dk/erhverv/Ivaerksaettere-goer-sig-klar-Milliard-investorer-paa-robotjagt-i-Odense/artikel/3203940

https://trendsonline.dk/2017/11/06/investorer-ivaerksaettere-booster-danmarks-naeste-erhvervssucceser-15-11-odense/

http://www.teknovation.dk/?type=page&id=755&itemid=12993

https://www.fyens.dk/erhverv/Mangler-du-penge-Millioner-i-spil-paa-fynsk-investordag/artikel/3193078

https://www.fyens.dk/erhverv/Paa-egne-ben-Kuvoesefirma-er-ved-at-vaere-flyveklar/artikel/3199967

https://www.robocluster.dk/nyheder/nyheder-2017/investorer-og-ivaerksaettere-booster-danmarks-naeste-erhvervssucceser-d-1511-i-odense.aspx