top of page

Business Angels gentager succesen 

Business Angels Syddanmark vil gentage den succesfulde Masterclass for nye investorer med den erfarne investor Søren Hougaard som underviser og afsluttende med et normalt investormøde, hvor 3-4 kapitalsøgende virksomheder vil pitche for deltagerne og opnå direkte feedback fra et til formålet udpeget panel af erfarne engle. 

 

Parallelt med masterclassen vil Invest in Odense afvikle pitchtræning for opstartsvirksomheder indenfor robot- og droneteknologi og også slutte dagens program af med pitch for investorer fra Invest in Odense’s investornetværk.   

 

Arrangementet - som slutter af med en lettere anretning og et glas vin for alle 150 deltagere - afholdes i Odense.

 

Der forventes en god pressedækning omkring arrangementet.

 

Antallet er pladser til masterclassen er maksimeret til 60 og heraf er 10 pladser reserverede til helt nye potentielle investorer/medlemmer af foreningen. Potentielle nye investorer/medlemmer af foreningen er velkomne til at kontakte Business Angels Syddanmarks forretningsfører m.h.p. afklaring af mulighederne for deltagelse.

Se inviationen her

Presseomtale: https://www.fyens.dk/erhverv/Ivaerksaettere-goer-sig-klar-Milliard-investorer-paa-robotjagt-i-Odense/artikel/3203940

https://trendsonline.dk/2017/11/06/investorer-ivaerksaettere-booster-danmarks-naeste-erhvervssucceser-15-11-odense/

http://www.teknovation.dk/?type=page&id=755&itemid=12993

https://www.fyens.dk/erhverv/Mangler-du-penge-Millioner-i-spil-paa-fynsk-investordag/artikel/3193078

https://www.fyens.dk/erhverv/Paa-egne-ben-Kuvoesefirma-er-ved-at-vaere-flyveklar/artikel/3199967

https://www.robocluster.dk/nyheder/nyheder-2017/investorer-og-ivaerksaettere-booster-danmarks-naeste-erhvervssucceser-d-1511-i-odense.aspx

bottom of page