top of page

To af foreningens engle fortæller om motiverne for deltagelse i masterclassen, se interview med Nina Reinert fra Vital Invest A/S i Kolding og Henrik Nygaard fra DK Gemma ApS i Odense.

Business Angels Syddanmark afviklede den 15. november et større heldagsarrangement i tæt samarbejde med vores partnere bl.a. Invest in Odense, Nordea og Væksthus Syddanmark – arrangementet tiltrak i alt omkring 200 deltagere herunder godt og vel 60 deltagere i foreningens masterclass for nye investorer. Masterclassen blev forestået af Søren Hougaard med udsøgt tilfredshed som resultat – en del af deltagerne har allerede meldt sig ind i Business Angels Syddanmark, hvor karrieren som engel kan udfolde sig fremadrettet.

 

I relation til masterclassen havde vi besøg af to selskaber der tidligere i 2017 succesfuldt havde tiltrukket kapital fra foreningens investorer: Holy Bean ApS og Fine Nordic Water ApS. Læs beretninger om den rejse selskaberne er på vej ud på og hvilken rolle Business Angels Syddanmark har spillet i matchningen mellem selskab og investor: Holy Bean ApS og Fine Nordic Water ApS.

bottom of page